Rextom Reclametechniek Voertuigreclame

Rextom reclametechniek

Voertuigreclame

Wilt u dat mensen uw bedrijf makkelijker herkennen? En onthouden? Verbeter de zichtbaarheid van uw voertuigen met voertuigreclame van Rextom ReclameTechniek. We zetten de puntjes - snel en vakkundig - op de i.

Direct uitrekenen Offerte aanvragen
×

Wrappen of bestickeren

Uw voertuig beletteren

Kies één van de onderstaande opties om naar onze calculator door te gaan.

Het wrappen van bedrijfswagens

Van auto’s tot trucks tot machines

Het wrappen van voertuigen

Met voertuigreclame bent u altijd en overal zichtbaar. Ga bijvoorbeeld voor voertuigreclame op auto’s, bussen of vrachtwagens en wordt gezien door honderden (potentiële) klanten door het hele land. Laat cabines of trailers beletteren en verhoog de zichtbaarheid onder uw doelgroep. We werken met hoogwaardige folie waardoor de lak niet wordt beschadigd. U kunt de folie gemakkelijk verwijderen of vervangen!

Neem contact op

Het wrappen van uw wagenpark

Opvallend en uniek

Het wrappen van uw wagenpark

Bij Rextom ReclameTechniek voorzien we uw bedrijfswagens van echte blikvangers. Zo is uw bedrijf al van mijlenver te herkennen. Alle ontwerpen worden doeltreffend en met de juiste aandacht gemaakt door onze vormgevers. De plaatsing wordt gedaan door onze monteurs. U bent verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Vraag offerte aan

Autoreclame Rextom ReclameTechniek

Speciaal vervoer beletteren

Van touringcar tot boot met belettering valt uw bedrijf extra op

Heeft u een speciaal vervoersmiddel dat u wilt laten beletteren? Of een campagne die u extra op wil laten vallen? Ook hiervoor kunt u terecht bij Rextom ReclameTechniek. Of het nu gaat om een touringcar, boot, heftruck, kraan of scooter, niets is te gek. Afhankelijk van het type voertuig geven wij u graag een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Projecten Mandersloot

Ons werk

Onze projecten

Met voertuigreclame gaat u voor een professionele en vakkundige look. Het is daardoor een uniek en effectief communicatiemiddel. Bekijk onze projecten en ervaar zelf hoe herkenbaar bedrijfswagens worden met de juiste vorm van reclame.

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube