Gevelreclame AG Buitenreclame

Rextom reclametechniek

Gevelreclame

Gevelreclame is dé manier om te zorgen dat uw bedrijf opvalt en aantrekt. Bij Rextom ReclameTechniek ontwerpen en monteren we op maat gemaakte gevelreclame. Zodat uw bedrijf makkelijk en snel gevonden wordt.

Offerte aanvragen
×
Ontwerp op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Ontwerp

Uw gevelreclame wordt met grote nauwkeurigheid ontworpen. Ons team van creatievelingen gaat aan de slag met het realiseren van een op maat gemaakt ontwerp dat precies dat uitstraalt wat u wilt uitstralen. We adviseren u ook graag op het gebied van verlichting. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Montage met grote precisie

Met grote precisie

Montage

Zowel verlichte als onverlichte reclame, complete (gevel)borden, lichtbakken of losse doosletters. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor de juiste reclame op uw bedrijfspand. We voeren de montage van de gevelreclame met precisie uit. U bent 100% verzekerd van een succesvolle plaatsing.

Offerte aanvragen

Buitenreclame Gevelreclame

Een fijne werkomgeving

Outdoor signing

Wilt u de ervaring van uw bezoekers en de vindbaarheid van uw organisatie verbeteren? Rextom ReclameTechniek ontwerpt en monteert bewegwijzering. Het ontwerp wordt volledig op uw wensen en huisstijl afgestemd. De montage wordt vakkundig uitgevoerd door ons team van professionals. Bekijk onze cases en ontdek zelf de kracht van écht goede bewegwijzering.

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube