Building wrapping Rextom ReclameTechniek

Rextom Reclametechniek

Building wrapping

Geef uw gebouw een unieke uitstraling met buildingwrapping. Plaats bijvoorbeeld een grootschalige advertentie of voorzie uw bedrijfspand van reclame in uw huisstijl en creëer zo een unieke uitstraling. Ontworpen, geproduceerd en gemonteerd door onze specialisten.

Offerte aanvragen
×
De beleving van uw bedrijf

Een uniek aanzicht

De beleving van uw bedrijf

Met onze grootformaat-afdrukken creëert u een merkbeleving die niet te evenaren is. Beeld het u eens in. Uw pand in een uniek en opvallend jasje. U herkent uw bedrijf al vanaf de snelweg. Of u ziet aan het begin van de straat het pand al liggen. Gewrapt in een uniek en herkenbaar design. Gaaf! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Offerte aanvragen

Update het exterieur

Een ware transformatie

Update het exterieur

De reclame-uitingen worden ontworpen door onze vormgevers en geplaatst door vakkundige monteurs. Met buildingwrapping verbergen we onfraaie architectuur en renovaties. Dit maakt wrappen een serieus alternatief ten opzichte van schilderen. We werken met duurzame folie waardoor u onder andere een hoop gedoe met onderhoud wordt bespaard!

Offerte aanvragen

Projecten building

Ons werk

Onze projecten

Rextom ReclameTechniek is uw specialist op het gebied van buildingwrapping. We wrappen gebouwen in de mooiste ontwerpen. Zo geven we ieder gebouw – oud of nieuw – een unieke en strakke uitstraling. Bekijk onze projecten en ontdek zelf hoe wij gebouwen opknappen, restylen en decoreren

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube