Rextom ReclameTechniek Bewegwijzering

Rextom reclametechniek

Bewegwijzering

Rextom ReclameTechniek ontwerpt en monteert effectieve én gelikte bewegwijzeringsborden voor buiten. Zo verbeter je de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw organisatie. En dat bespaart veel tijd en frustraties!

Offerte aanvragen
×
De route naar uw locatie

Een uniek aanzicht

De route naar jouw locatie

Goede bewegwijzering is absoluut noodzakelijk voor bijvoorbeeld stadia, dierentuinen, industrieterreinen, stations, parkeerplaatsen en winkelstraten. Als een bezoeker jou niet kan vinden levert dat vaak frustratie en irritatie op. En dat maakt natuurlijk geen goede indruk. Rextom ReclameTechniek helpt je op weg met professionele en strakke bewegwijzering.

Vraag offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zichtbaar en vindbaar

Voor (potentiële) bezoekers

Zichtbaar & vindbaar

Met de bewegwijzering buiten op orde vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf in de directe omgeving voor potentiële klanten. Daarnaast verbeter je de vindbaarheid van jouw organisatie. Vooral voor panden die niet aan de openbare weg liggen levert dit veel tijdswinst op en bespaart het frustraties. Zowel verlicht als onverlicht kunnen we jouw pand van de juiste reclame voorzien.

Vraag offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek?

Onze aanpak Over ons

Ons werk

Onze projecten

Wil je de ervaring van jouw bezoekers en de vindbaarheid van je organisatie verbeteren? Rextom ReclameTechniek ontwerpt en monteert bewegwijzering. Het ontwerp wordt volledig op jouw wensen en huisstijl afgestemd. De montage wordt vakkundig uitgevoerd door ons team van professionals. Bekijk onze cases en ontdek zelf de kracht van écht goede bewegwijzering.

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube