Viaplay bewegwijzering

Rextom Reclametechniek

Bewegwijzering

Uw bezoekers of klanten willen graag zo snel mogelijk op de juiste plek komen. Daarvoor is goede bewegwijzering van belang. Rextom ReclameTechniek ontwerpt en monteert bewegwijzering zodat de communicatie in uw pand helder is.

Offerte aanvragen
×
uw bezoeker op weg helpen Rextom

Een uniek aanzicht

Uw bezoeker op weg helpen

Wanneer uw bezoeker binnenkomt moeten zij meteen kunnen zien waar ze heen moeten. Waar is de receptie? Waar is de uitgang? Op welke etage zit de juiste afdeling? Met de juiste bewegwijzering binnen helpt u uw bezoekers letterlijk op weg. Zo voorkomt u frustraties en verbetert u de ervaring van zowel uw bezoekers als medewerkers.

Offerte aanvragen

Ontwerp en montage onder 1 dak

Volledig op uw wensen afgestemd

Ontwerp en montage onder 1 dak

De creatievelingen van Rextom ReclameTechniek staan voor u klaar om de mooiste bewegwijzeringborden of stickers voor u te ontwerpen. Dit kan volledig afgestemd worden op uw huisstijl! Bent u helemaal tevreden? Dan wordt de montage uitgevoerd door onze vakkundige monteurs. Zo garanderen we u een gelikt resultaat.

Offerte aanvragen

Projecten bewegwijzering

Ons werk

Onze projecten

Rextom ReclameTechniek is met jarenlange ervaring expert op het gebied van reclame-uitingen. Voor zowel het ontwerp als de montage bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk gerust eens onze cases. En ontdek zelf hoe effectief en professioneel bewegwijzering binnen kan zijn.

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube