Rextom reclametechniek buitenreclame

Rextom reclametechniek

Buitenreclame

Reclames. Ze zijn overal. Maar hoe kunt u dan nog opvallen? Laat dat maar aan Rextom ReclameTechniek over! We realiseren unieke en hoogwaardige buitenreclames voor iedere organisatie. Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze projecten Offerte aanvragen
×

Wij helpen u graag

Onze diensten

Building wrapping uniek aanzicht

Een uniek aanzicht

Building wrapping

Met onze grootformaat-afdrukken creëert u een merkbeleving die niet te evenaren is. Uw organisatie is al van mijlenver te herkennen. Gewrapt in een uniek en herkenbaar design. Gaaf! Zo vergroot u niet alleen uw zichtbaarheid maar bent u ook makkelijker vindbaar.

Building wrapping

Ontwerp en montage

Gevelreclame

Bij Rextom ReclameTechniek ontwerpen en monteren we hoogwaardige reclame-uitingen. Van gevelreclame tot reclameborden langs de weg. Verlicht of onverlicht, we denken graag met u mee voor de juiste vindbaarheid en uitstraling van uw bedrijfspand. Door jarenlange ervaring bouwen we iedere reclame-uiting op maat. Volledig afgestemd op uw wensen en huisstijl.

Gevelreclame

Projecten Plesman

Ons werk

Onze projecten

De mogelijkheden van buitenreclames zijn eindeloos. Van reclamezuilen en gevelreclame tot belettering en building wrapping. Wij gaan iedere uitdaging aan en denken graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze cases en doe alvast inspiratie op!

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube