Buitenreclame raamstickers

Rextom reclametechniek

Raamstickers

Met raamstickers geeft u een professionele en strakke uitstraling aan uw bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw logo of bedrijfsnaam op de ruiten, een onmisbare eyecatcher om naamsbekendheid mee te vergroten.

Offerte aanvragen
×
Professionele en strakke uitstraling

Voor uw bedrijfspand

Professionele en strakke uitstraling

Een strakke en professionele uitstraling geven aan het interieur van uw bedrijfspand? Dat kan eenvoudig met de juiste raamstickers. Voeg bijvoorbeeld uw logo, een afbeelding of uw bedrijfsnaam toe aan een glazen wand of raam. Raamstickers zijn uitermate geschikt voor winkels, kantoorpanden, ziekenhuizen, kapsalons en scholen.

Offerte aanvragen

multifunctionele werking

Flexibele personalisatie

Multifunctionele werking

We creëren een strak en professioneel design, volledig afgestemd op uw huisstijl. Zo zorgt u dat uw bedrijf al vanaf de straat goed herkenbaar is en dat u makkelijk wordt gevonden door bezoekers en klanten. Naast een herkenbare uitstraling kan het gebruik van raamfolies ook meer privacy opleveren. Zo voorkomt u dat voorbijgangers naar binnen kijken. En door de UV-werende werking houdt u ook de warmte van de zon tegen!

Offerte aanvragen

Projecten Liftlease

Ons werk

Onze projecten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van raamstickers? Bekijk dan onze cases en ontdek zelf hoe raamstickers de herkenbaarheid van uw pand kunnen vergroten. En hoe uw bedrijfskarakter wordt benadrukt. Ons creatieve team denkt graag met u mee!

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube