Buitenreclame raamstickers

Rextom reclametechniek

Raamstickers

Met raamstickers geef je een professionele en strakke uitstraling aan jouw bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je logo of bedrijfsnaam op de ruiten, een onmisbare eyecatcher om naamsbekendheid mee te vergroten.

Offerte aanvragen
×
Professionele en strakke uitstraling

Voor je bedrijfspand

Professionele en strakke uitstraling

Een strakke en professionele uitstraling geven aan het interieur van jouw bedrijfspand? Dat kan eenvoudig met de juiste raamstickers. Voeg bijvoorbeeld jouw logo, een afbeelding of je bedrijfsnaam toe aan een glazen wand of raam. Raamstickers zijn uitermate geschikt voor winkels, kantoorpanden, ziekenhuizen, kapsalons en scholen.

Vraag offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek?

multifunctionele werking

Flexibele personalisatie

Multifunctionele werking

We creëren een strak en professioneel design, volledig afgestemd op jouw huisstijl. Zo zorg je dat jouw bedrijf al vanaf de straat goed herkenbaar is en dat je makkelijk wordt gevonden door bezoekers en klanten. Naast een herkenbare uitstraling kan het gebruik van raamfolies ook meer privacy opleveren. Zo voorkom je dat voorbijgangers naar binnen kijken. En door de UV-werende werking houd je ook de warmte van de zon tegen!

Vraag offerte aan of een vrijblijvend adviesgesprek?

Projecten Liftlease

Ons werk

Onze projecten

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van raamstickers? Bekijk dan onze cases en ontdek zelf hoe raamstickers de herkenbaarheid van jouw pand kunnen vergroten. En hoe jouw bedrijfskarakter wordt benadrukt. Ons creatieve team denkt graag met je mee!

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube