Rextom Reclametechniek

FAQ

×

Voertuigreclame

Welke folie gebruiken jullie voor het wrappen van een auto?

Wij werken met een aantal merken folie. Afhankelijk van de gewenste kleur en structuur in de folie worden de meeste auto’s gewrapt met Oracal, Avery of 3M.

Hoelang duurt het voordat jullie mijn auto hebben gewrapt?

Voor een full carwrap (personenauto) rekenen wij gemiddeld 3 werkdagen. Dat betekent dus dat je auto ook drie dagen bij ons zal staan. Zodra we begonnen zijn is het niet mogelijk om je auto ’s avonds op te halen en de volgende ochtend er weer neer te zetten om de bestickering af te laten maken.

Ik heb een eigen ontwerp, kunnen jullie dit ook uitvoeren?

Jazeker! Onze voorkeur heeft dan een aangeleverde digitale tekening (2D) in een vector bestand (EPS of PDF). Als je zelf een voorbeeld op papier hebt gezet kunnen onze creatieve vormgevers dit vertalen naar een digitale voertuig tekening.

Worden deukjes en oneffenheden in de lak onzichtbaar door de folie?

Nee, integendeel. Folie legt juist meer de nadruk op de oneffenheden in de ondergrond. Mochten er deukjes in je auto zitten dan wijzen we je daar van tevoren op zodat er eventueel nog de mogelijkheid is om e.e.a. uit te laten deuken.

Snijden jullie op de auto?

Onze ervaren signmakers zijn dagelijks met mesjes in de weer. Om folie op maat te snijden, maar ook om de wrapfolie langs randjes van auto’s etc af te snijden. Met uiterste precisie gaan zij te werk om de folie op te auto af te snijden. Met de juiste mesdruk zorgen ze ervoor dat ze niet ín de auto snijden. Bij striping wordt er gebruik gemaakt van snijtape, daar zit een ijzerdraadje in verwerkt die de folie afsnijdt.

Gevelreclame buiten

Heb je een vergunning nodig voor gevelreclame?

Het is verschillend per gemeente en omgeving of je een vergunning nodig hebt voor gevelreclame. Check dat via deze website. Voor verlichte gevelreclame gelden meer regels, zo is er bijvoorbeeld een aansluiting nodig voor de elektriciteit. Zit je in een verzamelgebouw? Dan is het goed mogelijk dat de algehele regel geldt dat geen van de gevestigde bedrijven verlichte reclame mag, om eenheid te behouden.

Blijft folie wel zitten aan de buitenkant van mijn pand?

Jazeker. Net als bij het wrappen van auto’s wordt bij het wrappen van een pand uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit folies die tegen een stootje kunnen.

Plaatsen jullie ook tijdelijke reclame?

Dit wordt regelmatig gedaan, denk hierbij aan een aankondiging van een bedrijfsvesting of verhuizing. Vaak kiezen we dan voor een tijdelijke reclame op de ramen. Op deze manier zijn je ramen direct afgeplakt zodat je binnen ongestoord aan de gang kunt om je pand helemaal in orde te maken.

Sluiten jullie ook verlichting aan?

We leveren de reclame indien gewenst inclusief verlichting, maar adviseren om een professionele partij voor de aansluiting in de arm te nemen. Wij werken samen met een aantal montageteams die de technische aspecten regelen. Ieder z’n vak en specialisme 😉

Verwijderen jullie ook oude reclame?

Mocht er nog oude reclame op de plaats van de nieuwe reclame zitten, dan zorgen wij ervoor dat dit allemaal netjes wordt verwijdert. Van tevoren komen we altijd bij je pand langs om polshoogte te nemen. Als we bij voorbaat zien dat de oude reclame niet zonder schade verwijdert kan worden zullen we dit aangeven en eventueel mee zoeken naar een oplossing.

Gevelreclame binnen

MocWat is airtex?

Airtex is een fotobehang zonder naden, tot 45×4,5 meter wordt het materiaal van maar één doek gemaakt. In elke denkbare print/afbeelding te leveren en wij plakken deze met de nodige ervaring op je muur. Het is doek is polyester met een toplaag van PVC en heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag.

Wrappen jullie ook meubels?

Ja, meubels wrappen is een prima oplossing als de kwaliteit van je tafel, kast of bureau nog goed is, maar je toe bent aan een nieuw kleurtje. Van houtlook tot marmerlook tafel of een effen kleur, alle opties zijn mogelijk.

Kan ik door raamfolies heen kijken?

Kies je voor een folie met een melkglas effect, dan kun je daar niet doorheen kijken. Het laat hoogstens wat licht of een schim door. Een blinderingsfolie is zo gemaakt dat je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen.

Kan ik mijn keuken wrappen?

Als je vlakke keukenkastjes hebt is het mogelijk om deze te wrappen, net als bij meubels. Een mooie oplossing als de kwaliteit van je keuken nog goed is. Keukenkastjes met een groef of ondergrond met nerven zijn niet te wrappen.

Leveren jullie vloerstickers?

Ja, voor vloerstickers ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij de speciale structuur krijgt de sticker zo min mogelijk te lijden van de vele voetstappen die er overheen lopen.

Algemene vragen

Werken jullie landelijk?

Ja, in principe werken wij overal waar we maar kunnen en zitten we niet in een bepaalde straal. Zo komen we nog eens ergens.

Kan ik ook voor een ontwerp bij jullie terecht?

Ja, onze vormgevers staan te popelen om je wensen te vertalen naar een mooi ontwerp. Door de vele ervaring die we hebben opgebouwd wordt er op allerlei aspecten met je meegedacht en advies gegeven.

Leveren jullie ook losse stickers?

Ja, of je nu een grote batch stickers nodig hebt of één sticker; we produceren het allemaal. Bij voorkeur hebben we een aangeleverd vector bestand (EPS of PDF), maar als er nog geen ontwerp is dan maken we deze graag voor je!

Maken jullie ook logo’s?

Ja, van logo tot compleet huisstijlpakket ben je bij ons aan het juiste adres. Samen gaan we om de tafel om je wensten te bespreken en op basis daarvan een mooie huisstijl te ontwerpen.

Kan ik zelf mijn auto blinderen?

Nee! Tenzij je het vaker gedaan hebt;) je hebt ze allemaal wel eens zien rijden; auto’s met een geblindeerde achterruit vol kreukels. Dit laat maar weer eens zien dat blinderen net als carwrapping een vak apart is.

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of staat je vraag er niet tussen? We staan je graag te woord.

Neem contact op

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube