Binnenreclame Raamstickers

Rextom Reclametechniek

Raamstickers

Met raamstickers geeft u ieder interieur een professionele en strakke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw logo in de etalage, het afschermen van kantoorruimtes, het plaatsen van advertenties op de ruit, of het verbeteren van de vindbaarheid van ruimtes.

Offerte aanvragen
×
Professionele en strakke uitstraling

Een uniek aanzicht

Professionele en strakke uitstraling

Wilt u dat mensen uw bedrijf makkelijker herkennen? En onthouden? Dan is het belangrijk dat u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot. Raamstickers zijn hier zeer geschikt voor. Ons team van ontwerpers realiseert raamstickers volledig in uw huisstijl. Dat geeft een professionele en strakke uitstraling aan iedere ruimte.

Offerte aanvragen

Eenvoudig en meer privacy

Flexibele personalisatie

Eenvoudig meer privacy

Met raamstickers vergroot uw eenvoudig de privacy van bijvoorbeeld uw vergaderruimtes of behandelingskamers in het ziekenhuis of in uw tandartspraktijk. Laat bijvoorbeeld uw glazen ruimtes bestickeren met raamfolie voor minder doorkijk. Zonder de lichttoevoer te beïnvloeden. Tevens kan het toepassen van UV-werende raamfolies een oplossing zijn om de temperatuur binnen uw pand een stuk aangenamer te houden.

Offerte aanvragen

Projecten raamstickers

Ons werk

Onze projecten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van raamstickers? Bekijk dan onze cases en ontdek zelf hoe raamstickers uw interieur kunnen verfijnen. Ga bijvoorbeeld voor een blinderende folie voor meer privacy of geef uw ruimtes meer karakter met raamstickers. Ons creatieve team denkt graag met u mee!

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube