Rextom ReclameTechniek projecten

Standbouw LDL-Bulkhandling

×
LDL handling

Standbouw

Voor LDL-Bulkhandling hebben wij de vormgeving en realisatie van de stand verzorgd op de Bouw & Agri vakdagen te Ede. De beurs stond voor LDL-Bulkhandling in het teken van werven van nieuw personeel. Er zijn diverse nieuwe werknemers aangenomen, dus al met al was het een geslaagde beurs! Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Laat onze speciale afdeling standbouw u dan helpen, want wij hebben het ultieme exposysteem voor het bouwen van stands en displays. De stands zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Het systeem is zo gemaakt dat het regelmatig gebruikt kan worden, zonder dat er slijtage optreedt. Kortom: modulaire standbouw is geschikt voor iedere organisatie die zich niet alleen op een professionele wijze wil presenteren, maar ook tegen een scherpe prijs stands wil bouwen!

Dit wil ik ook

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube