Rextom ReclameTechniek projecten

MKB Signing kantoor

×
Moswand interieur

MKB binnenreclame

Het nieuwe kantoor van MKB accountants in Veenendaal hebben wij voorzien van kunstwerken met mos. Geloof het of niet; maar door ons zelf gemonteerd. Van het bevestigen van de stukjes mos tot het plaatsen van de complete frames tegen de muur van het kantoorpand. De grote wand is voorzien van acrylox freesletters en de ramen zijn voorzien van melkglasfolie voor meer privacy

Ben jij toe aan een nieuw interieur in je kantoorpand? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor veranderingen binnen jouw interieur te bespreken.

Dit wil ik ook

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube