Rextom ReclameTechniek projecten

Liftlease in- en outdoor signing

×
Liftlease

In- en outdoor signing

Voor onze klant Liftlease in Barneveld hebben wij diverse reclame uitingen toegepast in het nieuwe kantoorpand. De ramen aan de buitenzijde van het pand zijn voorzien van een dusted raamfolie voorzien van een full colour print. De ramen zijn nog steeds lichtdoorlatend, maar leveren alle privacy omdat men er niet meer doorheen kan kijken. De ramen aan de binnenzijde van het kantoorpand hebben we voorzien van een transparante folie met een full colour print, hierdoor wordt het zicht niet belemmerd maar de folie geeft het kantoor wel extra uitstraling. Eveneens zijn diverse muren en de bar in de kantine voorzien van een airtex en full colour print.

Reclame bedrijfspand Barneveld
Rextom ReclameTechniek is hét reclamebureau dat het in- en exterieur van jouw bedrijfspand tot op de millimeter nauwkeurig ontwerpt en monteert. Ook toe aan een vernieuwing van je bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op of lees meer over raamstickers

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube