Rextom ReclameTechniek projecten

Gevelreclame Crossbow Coffee

×
Gevelreclame Crossbow Coffee

Gevelreclame Crossbow Coffee

Voor Crossbow Coffee Veenendaal kregen wij de opdracht om deze gevelreclame te plaatsen. Gevelreclame is de perfecte oplossing voor het offline vindbaar maken van jouw vestiging. Dit biedt eveneens de mogelijkheid om de architectuur van jouw pand te versterken of accentueren. Rextom ReclameTechniek is hét reclamebureau dat jouw gevelreclame tot op de millimeter nauwkeurig ontwerpt en monteert. Wij bouwen jouw reclame-uiting namelijk op maat en hebben veel ervaring hiermee. Je bent bij ons 100% verzekerd van een succesvolle plaatsing. Of het nou gaat om een pand van 10 of 70 meter hoog.

Dit wil ik ook

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube