Reclameborden Rextom Reclametechniek

Rextom Reclametechniek

Reclameborden

Meer naamsbekendheid creëren? Wij ontwerpen, produceren en plaatsen effectieve reclameborden en spandoeken. Altijd van de hoogste kwaliteit en volledig op maat gemaakt volgens jouw wensen. Daar staan we voor.

Advies Projecten
×
Reclameborden een sterke boodschap

Volledig naar uw wens in te richten

Een sterke boodschap

Bij Rextom ReclameTechniek weten we als geen ander hoe opvallende reclameborden gerealiseerd kunnen worden. Groot of klein. Verspreid jouw boodschap op events, in steden en weilanden, in de bus en trein, bij bedrijven of langs de snelwegen.

Neem contact op

Reclameborden naamsbekendheid

Efficiënt & effectief

Naamsbekendheid

Met een sterk reclamebord kunnen klanten een band krijgen met jouw merk. Wij creëren opvallende en sprekende reclameborden die staan als een huis. Zo zien voorbijgangers in één oogopslag wie je bent en waar je voor staat. Wij realiseren reclameborden snel en voordelig.

Vraag offerte aan

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube