Rextom ReclameTechniek projecten

Reclame op je auto

×
Ga terug naar het overzicht

Reclame op je auto

Een rijdend visitekaartje noemen we het ook wel: reclame op je auto. Autobelettering zorgt voor herkenning en het geeft je een professionele uitstraling tegenover je (potentiële) klanten. Het dagelijks verkeer is een uitstekende locatie om in korte tijd veel mensen te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. Een auto wordt gemiddeld zo’n 160.000 (berekening CBS) keer per maand gezien.

Hoe gaat het bestickeren in z’n werk?

Bij Rextom ReclameTechniek verzorgen we jouw auto reclame van A tot Z. We beginnen met het ontwerp. Samen met één van onze designers neem je jouw wensen door, kies je kleuren uit of bijvoorbeeld een mooie foto die als full colour print op je auto gewrapt wordt. Met de benodigde informatie tekent de ontwerper een digitaal ontwerp. Op basis hiervan wordt de definitieve reclame voor de auto bedacht.

Vervolgens gaan we de stickers produceren. We maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit folies van o.a. Oracal, 3M en Avery. Ook de productie van de stickers doen we in eigen huis. Met onze snijplotter snijden we teksten uit de folie en met onze printers printen we jouw gekozen afbeelding op printfolie. We zorgen dat alles klaar ligt op het moment dat jij je auto komt brengen.

Dan gaan onze signmakers aan de slag. Aan de hand van het ontwerp zorgen zij ervoor dat de auto 1 op 1 wordt omgetoverd tot een professionele bedrijfsauto, of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen. Uiteindelijk rij jij met je unieke visitekaartje bij ons de deur uit, en zijn wij weer trots op een afgerond project.

Vrachtwagenreclame

Een veel voorkomende manier van rijdende reclame is vrachtwagenreclame. Wij wrappen complete trailers van voor- tot achterzijde. Dat houdt in dat er meer dan 70 meter folie wordt gebruikt. Een flink oppervlak wat absoluut gezien wordt door je mede weggebruikers. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een simpele manier van bestickering te gaan, bijvoorbeeld alleen je logo en/of naam- en adresgegevens.

Wat kost het bestickeren van een auto?

Een veel voorkomende vraag, en wij snappen dat je van tevoren wilt weten waar je aan toe bent. Uiteindelijk is het een investering waar je hoogstwaarschijnlijk wel een aantal jaren mee zult doen, dat moet een weloverwegen beslissing zijn. Omdat elke auto en elke vorm van reclame anders is, hebben wij daar iets op bedacht: een calculator om de kosten van je autoreclame te berekenen.

Voertuigreclame

Ga terug naar het overzicht

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube