Rextom ReclameTechniek projecten

Ontchromen auto

×
Ga terug naar het overzicht

Ontchromen auto

Een extra stoere uitstraling van je auto klinkt je natuurlijk als muziek in de oren. Ontchromen is voor die uitstraling een cruciaal onderdeel als je het ons vraagt. Bij chrome delete worden de gewenste delen voorzien van een folie kleur naar keuze. Zwart, wit, glans of mat; alles is mogelijk. Maar, hoe gaat dit nou in z’n werk?

Wat is ontchromen?

Ontchrome delete of ontchromen is de chrome onderdelen op je auto laten wrappen in jouw gewenste kleur. Hierdoor krijgt je auto een sportieve en/of luxe look. Een groot voordeel van ontchromen is (uiteraard) de kosten. Nieuwe onderdelen aanschaffen is een stuk prijziger, eveneens het laten spuiten van de chrome onderdelen. Daar komt bij dat het vaak complexe onderdelen zijn om te laten spuiten. Bij het wrappen van de chrome onderdelen kan alles ‘gewoon’ op de auto blijven zitten en rondom hoeft er niets te worden afgeplakt. En ben je het kleurtje zat of wil je je auto in z’n oude staat verkopen? Dan kan de folie gemakkelijk weer verwijdert worden. 

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Ontchromen gaat hetzelfde in z’n werk als carwrap. Dus; wij pakken onze foliewaaier en jij kiest daaruit de kleur waarin je je chrome delen wilt laten wrappen. Doorgaans wordt er gekozen voor zwart of dezelfde kleur als de auto, maar voel je niet verplicht om buiten het boekje te gaan en iets anders uit te kiezen. Dus of je nu gaat voor een glanzende, matte of satijnen look of een combinatie hiervan: jij bepaalt, wij wrappen! Een mooi voorbeeld van een ontchrome project vind je hier (link naar Solidhome)

Welke onderdelen kan ik laten ontchromen?

In principe zijn alle chrome onderdelen van je auto te wrappen. Doorgaans zijn dit de raamlijsten, de grill, voor- en achterbumper, spiegels, dakdragers en spoilers. Regelmatig krijgen we de vraag of logo emblemen ook ontchromed kunnen worden. Dit is iets wat we niet aanraden omdat we hier helaas geen mooie kwaliteit voor kunnen waarborgen. Emblemen hebben vaak complexe vormen waar zelfs wij het niet voor elkaar krijgen om de folie in alle hoekjes en rondjes netjes te verwerken.

Twijfel je of je een bepaald onderdeel van je auto kunt laten wrappen omdat het complexe vormen heeft of van kunststof is? Vraag het ons.

Hoe gaat ontchromen in z’n werk?

Chrome delete is een klus waar je niet zomaar aan kunt beginnen. Onze ervaren signmakers hebben gelukkig vaker met dit bijltje gehakt en zorgen voor een perfect resultaat. We maken gebruik van hoogwaardige wrapfolies. Het eindresultaat laat je auto weer als nieuw ogen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het ontchromen van jouw auto of wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube