Rextom ReclameTechniek projecten

Bedrijfskeuken laten wrappen? De 4 mogelijkheden

×
Ga terug naar het overzicht
Keuken laten wrappen

Bedrijfskeuken laten wrappen

Je kantinekeuken weer als nieuw zonder een nieuwe keuken te kopen? Kies dan voor je bedrijfs keuken laten wrappen! Een ingreep die je veel tijd, verf en klussen bespaard. Binnen 1 à 2 dagen hebben wij je keuken voorzien van een compleet andere look dankzij interieurfolie. Gemiddeld gaat interieurfolie zo’n 10 jaar mee onder normale omstandigheden. In een keuken wordt natuurlijk dagelijks geleefd, wat betekent dat folie zou kunnen beschadigen. Uiteraard zijn beschadigde delen weer te herstellen, we raden daarom aan om een extra stukje interieurfolie mee te bestellen zodat je deze achter de hand kunt houden in geval van herstel. De keuze in het aanbod van interieurfolie is eindeloos, ga je voor kleur, print of structuur?

Volledige bedrijfskeuken laten wrappen

Van aanrechtkastjes tot het front van je inbouwvaatwasser, je complete keuken voorzien van een andere look is één van de mogelijkheden voor het wrappen van je keuken. Als je keukenkastjes, het front van je inbouwkoelkast en deuren een vlakke structuurloze ondergrond hebben zijn deze geschikt om te wrappen met interieurfolie. Kastjes met een inkeping of een ruwe (hout)structuur zijn helaas niet te wrappen. Heb je bijzondere wensen, zoals bijvoorbeeld het wrappen van de achterwand van je keuken? Iedere situatie is anders, dus in dat geval denken en kijken we graag met je mee of het mogelijk is om ook deze onderdelen van je keuken te wrappen.

Kantine keukenkastjes wrappen

Enkel je kantine keukenkastjes- en lades laten wrappen is mogelijk zolang deze een vlakke en structuurloze ondergrond hebben. Wij plakken de voorkant en de zijkanten van de kastjes en lades, de binnenzijden blijven in hun oorspronkelijke staat. Tegen meerprijs is het uiteraard ook mogelijk om de binnenzijde en frontlijsten van je keukenkastjes te laten wrappen. Tijdens het plakken demonteren we de handgrepen en keukenkastjes voor een optimaal strak resultaat. Als de kastjes zijn voorzien van folie monteren we ze weer terug in de keuken.

Vaatwasser wrappen

Ook het front van je inbouwvaatwasser kan voorzien worden van interieurfolie waardoor deze weer een nieuwe look krijgt. Als je een inbouwvaatwasser hebt, wrappen we het frontpaneel in dezelfde look als de rest van je keuken. Benieuwd of we wat voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Kan je een aanrechtblad wrappen?

Jazeker, je aanrechtblad kunnen we ook wrappen met interieurfolie. Zolang je een glad structuurloos aanrechtblad hebt, kan deze gewrapt worden. We zeggen er wel bij dat je voorzichtig met het gewrapte aanrechtblad moet omgaan. Zo adviseren we om onderzetters te gebruiken bij hete voorwerpen, en interieurfolie is ook niet geschikt als vervanger voor de snijplank. Een aanrechtblad krijgt dagelijks veel te voorduren, dus is de kans op beschadiging groot. Nadat wij je aanrechtblad hebben voorzien van interieurfolie, zou je er voor kunnen kiezen om het aanrechtblad af te (laten) kitten.

Tot slot

Ben je van plan om je bedrijfskeuken te laten wrappen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur eventueel alvast wat foto’s van je keuken mee, dan kunnen wij direct gericht meekijken voor mooie oplossingen!

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met je mee over jouw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085 – 00 30 242

"*" geeft vereiste velden aan

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!
Instagram
Linkedin
Youtube