Vrachtwagenreclame

Een vrachtwagen, oplegger of combinatie daarvan ziet u niet gauw over het hoofd. Helemaal niet als er ook nog eens sprake is van opvallende vrachtwagenreclame. Een goed design vervult de rol van rijdend visitekaartje. Wij hebben alles in huis om ook uw wagenpark duidelijk herkenbaar op weg te sturen. Daarbij hanteren we een snelle montagetijd, zodat uw trucks niet lang stilstaan. Want, zonder transport staat alles stil.

Specialist in vrachtwagenreclame

U kunt bij ons uitgaan van expertise en volledige service. We hebben aan een half woord genoeg wanneer het om vrachtwagenreclame gaat. Dit komt doordat we precies weten hoe bepaalde modellen in elkaar steken. We durven gerust te zeggen dat we vrachtwagenliefhebbers zijn. Vandaar dat we ons ook de afgelopen jaren speciaal gericht hebben op reclame in de transport en logistiek branche.

Exterieur

Wij ontwerpen het exterieur van vrachtwagens altijd met oog voor detail en kwaliteit. Daarnaast met veel liefde voor de machine. Tot slot doen produceren we alles in eigen beheer. Van het concept tot de daadwerkelijke uitvoering. We zorgen ervoor dat u en uw vrachtwagen opvallend de weg op kunnen.

Alle soorten en maten

Snel, goed en efficiënt. Zo ontwerpen we uw vrachtwagenreclame. Of het nou gaat om een aanhangwagen, oplegger, lange en zwaardere vrachtautocombinatie, allrounder, tautliner, trailer, bakwagen, foodtruck, zuig-, tank- of kiepwagen… Wij draaien onze hand er niet voor om!

Reclame op uw vrachtwagen(s)

Bel naar 085 0030242 voor vrijblijvend advies! We komen ook graag bij u langs op locatie om u alle mogelijkheden wat betreft reclame op vrachtwagens voor te leggen.

truckstyling design vrachtwagen oplegger ontwerpen logistiek transport reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.