Truckwrapping

Wilt u een statement maken, heeft u een evenement of wilt u uw vrachtwagens gemakkelijk terugbrengen in originele staat? Truckwrapping is dé flexibele oplossing om uw vrachtwagens te personaliseren en eenvoudig en snel weer in originele staat terug te brengen. De mogelijkheden met betrekking tot Truckwrapping zijn uitgebreid van volledige wrap, striping tot een combinatie van deel wrapping en spuitwerk.

Truckwrapping is een techniek met folie die niet alleen uw vrachtwagen(s) makkelijk van kleur verandert, maar ook bescherming biedt. Voor bedrijven is het interessant om een wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van te spuiten. Ten opzichte van spuitwerk is er niet direct een prijsvoordeel, maar de carrosseriekleur blijft intact en bij inruil of verkoop van het voertuig, zal de waarde hoger zijn doordat de lak beschermd is.

Bij Rextom ReclameTechniek B.V. weten we hoe belangrijk het is om uw vrachtwagen(s) goed te beschermen. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van anti-steenslag folie. Steenslagfolie is een glasheldere folie die dient als beschermlaag. Deze wordt aangebracht op schadegevoelige plekken. Wij hebben hier ruime ervaring mee en nemen deze vaak mee in onze ontwerpen.

De uitvoering van de werkzaamheden wordt gedaan door onze zeer ervaren truckwrappers. Zij hebben oog voor detail en ruime ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige folies. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Bekijk onze andere specialismen >

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.