Truckwrapping

Wilt u een statement maken tijdens een evenement? Of bijvoorbeeld uw vrachtwagens gemakkelijk terugbrengen in originele staat? Truckwrapping is dé flexibele oplossing om uw vrachtwagens te personaliseren en eenvoudig weer in originele staat terug te brengen. De mogelijkheden van truckwrapping zijn uitgebreid. Van volledige wrap en striping tot een combinatie van wrapping en spuitwerk.

Vernieuwing en bescherming

Truckwrapping is een techniek met folie die niet alleen uw vrachtwagen(s) makkelijk van kleur verandert, maar ook bescherming biedt. Voor bedrijven is het interessant om een wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van te spuiten. Ten opzichte van spuitwerk is er niet direct een prijsvoordeel, maar de carrosseriekleur blijft intact en bij inruil of verkoop van het voertuig zal de waarde hoger zijn doordat de lak beschermd is.

Anti-steenslag folie

Bij Rextom ReclameTechniek weten we hoe belangrijk het is om uw vrachtwagen(s) goed te beschermen. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van anti-steenslag folie. Anti-steenslag folie is een glasheldere folie die dient als beschermlaag. Deze wordt aangebracht op schade-gevoelige plekken. Wij hebben hier ruime ervaring mee en nemen dit ook altijd mee in onze ontwerpen. U kunt eveneens bij ons terecht voor vrachtwagenreclame en carwrapping / building wrapping.

Vrachtwagen laten wrappen

De uitvoering van de werkzaamheden wordt gedaan door onze zeer ervaren truckwrappers. Zij hebben oog voor detail en ruime ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige folies. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect resultaat. Behoefte aan advies of een vrijblijvende offerte? Bel naar 085-0030242 en we helpen u direct!

truckwrapping full color oplegger vrachtwagen truck spuitwerk wrap striping Anti-steenslag folie kleur reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.