Standbouw

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Laat onze speciale afdeling standbouw u dan helpen, want wij hebben het ultieme exposysteem voor het bouwen van stands en displays. Dit modulaire systeem brengt eenvoud en professionaliteit met zich mee. U heeft namelijk geen gereedschap meer nodig en u kunt veelzijdig bouwen. Net als speelgoed!

Modulair (bouwdoos) systeem

Een modulair systeem – ofwel bouwdoossysteem – is snel, efficiënt en oogt professioneel. Daardoor zal de stand en dus uw bedrijf direct uit het oog springen. We kunnen één enkele stand bouwen, maar zelfs gehele beurzen. Daarnaast zijn we ook in staat om grote events en podiumbouw op ons te nemen. Ons montageteam houdt wel van een uitdaging.

Professioneel en scherp geprijsd

De stands zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Het systeem is zo gemaakt dat het regelmatig gebruikt kan worden, zonder dat er slijtage optreedt. Kortom: modulaire standbouw is geschikt voor iedere organisatie die zich niet alleen op een professionele wijze wil presenteren, maar ook tegen een scherpe prijs stands wil bouwen!

De kenmerken/voordelen van onze modulaire standbouw:

  • Eenvoudige opbouw;
  • Gemakkelijk transporteer- en verplaatsbaar;
  • Verstelbare groottes (Resizable);
  • Herbruikbaar;
  • Geschikt voor binnen en buiten;
  • Geschikt voor alle soorten media (Tv/Beamer, Banners etc.);
  • In zwart en wit verkrijgbaar.

Stand laten bouwen

Wij helpen u graag bij het bouwen van een stand en kunnen tevens de inrichting van uw stand verzorgen. Voor vrijblijvend advies op maat kunt u ons bereiken op 085 0030242.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Display

Display & Exposysteem

Het Display & Exposysteem is eenvoudig te bouwen. Net als speelgoed! Het beschermde ontwerp en de bijkomende constructie is het vlaggenschip van de gehele productlijn. Doormiddel van wereldwijde prijsgarantie bent u verzekerd van het beste, meest eenvoudige, modulaire systeem op de markt.

Standaardkleur: wit en zwart.

Expo

Display, Expo & Event-systeem

Het Expo systeem heeft dezelfde voordelen als ons kleinste systeem: eenvoudig op en af te bouwen. Nog steeds met beschermd ontwerp en eenvoudige constructie. “True value for money” is de meest voorkomende feedback! Ook zeer geschikt voor beurzen, evenementen en voor semi-outdoor (tijdelijk) gebruik.

Standaardkleur: wit en zwart.

Truss

Opvouwbaar Systeem voor Display, Expo, Event & Outdoor Signs

Het TRUSS-Exposysteem is opvouwbaar en daardoor tegen lage kosten op te slaan en te vervoeren. Ook weer eenvoudig te bouwen. Met beschermd ontwerp en constructie. Als gevolg van het slanke ontwerp en de subtiele vorm, is dit het voorkeursysteem voor veel hoogwaardige merken. Bovendien zeer geschikt voor beurzen, evenementen en semi-outdoor gebruik.

Standaardkleur: wit en zwart.

Outdoor

Evenement, Podiumbouw, Expositie en Outdoor-systeem

Het outdoor-exposysteem is ons nieuwste systeem in de productlijn. Doormiddel van het nieuwe draaischarnier-systeem biedt het snelle en eenvoudige bediening. Evenzeer zonder gereedschap. Geen lawaai bij gebruik, sterk en elegant. Daardoor geschikt voor scènes, outdoor gebruik, grote standbouw en evenementen.

Standaardkleur: wit en zwart.

Accessoires

Iedere stand op een beurs, expo of event vraagt om een finishing touch. Daarmee wordt het geheel afgemaakt en de stand bruikbaar voor het doel. Kortom: accessoires zijn noodzakelijk. U kunt hierbij denken aan accessoires zoals een tablet-houder, brochurehouders, tafelbladen, (led-)verlichting, (kleding-)haken en clips. Al met al bent u van alle gemakken voorzien met onze inrichting.

Er zijn talloze manieren om uw beurs, expo of event perfect vorm te geven. Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat. Bel ons op 085-0030242 om direct een afspraak te maken!

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.