Reclameborden

Ondanks de groei in populariteit van digitale media, blijft traditionele media ook erg belangrijk. Reclameborden vindt u namelijk nog steeds overal. Bijvoorbeeld in de stad, in weilanden, in de bus, in de metro, op events, bij bedrijven/tankstations en vaak ook langs snelwegen. Wij kunnen uw reclamebord ontwerpen, bedrukken en leveren. Altijd in de hoogste kwaliteit, want daar staan we voor. U kunt op ons bouwen én vertrouwen!

Waardevolle reclame

Doormiddel van deze vorm van reclame kunnen (potentiële) klanten een band krijgen met uw merk. Daardoor zullen ze u onbewust in hun achterhoofd houden wanneer zij een koopbesluit moeten maken. Een reclamebord plaatsen is relatief goedkoop en u kunt er lang van profiteren. Fullcolor reclameborden voor in- of outdoor gebruik – op door uw gekozen materiaal – kunt u goed, voordelig en snel door ons laten realiseren.

Boodschap overbrengen

Dus voor allerlei activiteiten kunnen wij opvallende reclame-/projectborden maken en plaatsen. Met deze borden – groot of klein – kunt u een belangrijke boodschap overbrengen. Bijvoorbeeld met beelden laten zien wat er gebouwd gaat worden en – ook heel belangrijk – door wie. Zoals u ziet hebben al onze reclameborden dezelfde kenmerken: opvallend, sprekend en ze staan als een huis.

Reclamebord laten maken

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van reclameborden voor uw bedrijf? Bel ons op 085-0030242 voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.