Reclameborden

Ondanks de groei in populariteit van digitale media, blijft traditionele media ook erg belangrijk. Reclameborden vindt u namelijk nog steeds overal. Bijvoorbeeld op events, in steden en weilanden, in de bus en trein, bij bedrijven en tankstations en vaak ook langs snelwegen. Wij kunnen uw reclamebord en/of spandoek ontwerpen, produceren en plaatsen. Altijd in de hoogste kwaliteit, want daar staan we voor.

Relatief goedkoop

Doormiddel van deze vorm van reclame kunnen (potentiële) klanten een band krijgen met uw merk. Daardoor zullen ze u onbewust in hun achterhoofd houden wanneer zij een koopbesluit moeten maken. Een reclamebord plaatsen is relatief goedkoop en u kunt er lang van profiteren. Fullcolor reclameborden voor in- of outdoor gebruik – op door uw gekozen materiaal – kunt u goed, voordelig en snel door ons laten realiseren.

Boodschap overbrengen

Dus voor allerlei activiteiten kunnen wij opvallende reclame-/projectborden maken en plaatsen. Met deze borden – groot of klein – kunt u een belangrijke boodschap overbrengen. Bijvoorbeeld met beelden laten zien wat er gebouwd gaat worden en – ook heel belangrijk – door wie. Zoals u ziet hebben al onze reclameborden dezelfde kenmerken: opvallend, sprekend en ze staan als een huis.

Reclamebord laten maken en plaatsen

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van reclameborden voor uw bedrijf? Bel ons op 085-0030242 voor advies en/of een vrijblijvende offerte!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.