Reclame bedenken, creëren en leveren

Ten eerste, wat verstaan wij onder reclame? Reclame begint al bij het bedenken van uw bedrijfsnaam. Deze moet namelijk bij u, uw diensten en vooral uw doelgroep passen. De bedrijfsnaam is ook de basis voor uw huisstijl. Bij ons reclamebureau wordt de huisstijl door één vormgever voor u ontworpen. Daarna wordt de huisstijl in alle onderdelen van uw bedrijf doorgevoerd. Dat wil zeggen van uw visitekaartje en autobelettering tot gevelreclame en inrichting.

Huisstijl-bewaking en reclame onderhoud

Wij zijn ons ervan bewust dat huisstijl-bewaking een belangrijke, maar vaak ‘vergeten’ discipline is. Daarom creëren wij desgewenst een huisstijl handboek. Met ons onderhoudsprogramma verzorgen wij eveneens de onderhoud van uw (licht)reclame. Zodoende zorgen wij er te allen tijde voor dat uw imago geen schade ondervindt door haperende reclame-uitingen.

Reclame realiseren

Nadat de huisstijl vorm gekregen heeft, gaan we over tot de realisatie van het doorvoeren hiervan. Op dit gebied kunnen we u veel bieden. Zowel de grafische vormgeving en producties als de daadwerkelijke uitvoering van signing bij u op locatie. Tot slot heeft ons team lef. We kijken standaard verder dan de vraag en zijn zeker niet bang om gevelreclame op 70 meter hoogte te monteren. U bij ons reclamebureau aan het juiste adres voor elke reclame uitdaging!

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.