Branding / Rebranding

De identiteit van uw bedrijf is door de jaren heen verouderd of wellicht heeft er een overname plaatsgevonden. Wat de reden ook is, uw bedrijf een nieuw jasje nodig. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe naam, huisstijl en/of inrichting zijn. Maar hoe kunt u uw bedrijfsidentiteit en bedrijfsimago veranderen en verbeteren? Oftewel hoe zorgt u voor een succesvolle rebranding van uw merk?

Betere positionering

Wij kunnen u helpen uw bedrijf opnieuw te identificeren en daardoor beter te positioneren ten opzichte van uw concurrenten. Zodoende kunt u uw huidige en toekomstige klanten beter kan bereiken en boeien. Dit doen we door uw bestaande identiteit en imago te rebranden zonder uw merkwaarde te verliezen.

Bedrijfsverandering tot in detail

Wij zijn uw aangewezen partner om deze bedrijfsverandering tot in de kleinste details door te voeren. Van alleen een nieuw logo ontwerpen tot aan complete rebranding. Denk hierbij aan de vormgeving van een nieuwe website, belettering van een compleet wagenpark, interieurinrichting met Airtex fotobehang en ultieme merkbeleving door building wrapping.

Imago veranderen en verbeteren

Dus wilt u uw bedrijfsidentiteit en bedrijfsimago veranderen en verbeteren? Of heeft u een nieuw bedrijf opgericht en wilt u branding vanaf scratch beginnen? Bel ons dan op 085-0030242. We helpen u graag met uw visie te vertalen naar een concreet plan en een uniek visueel concept.

rebranding identificeren positioneren positionering bedrijfsverandering details bedrijfsidentiteit bedrijfsimago veranderen verbeteren reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.