Truckstyling Scania truckwrapping reclamebureau ede bunschoten-spakenburg fullcolor bedrukking vrachtwagen design oplegger ontwerpen vrachtwagenreclame

Truckstyling Scania

Nedcargo steunt sinds vijf jaar de strijd tegen kanker met bijdragen aan Team Logistiek Alpe d’HuZes. Een mooie gelegenheid om het hele jaar door meer zichtbaarheid te geven aan dit goede doel. Daarom aarzelden wij geen moment toen we werden gevraagd om deze fantastische actie te ondersteunen. Als gevolg creëerden wij het ontwerp van deze Scania oplegger. Ook de uitvoering van de wrap werd door ons verzorgd. Wij wensen iedereen heel veel succes met de actie week van 1 t/m 9 juni in Frankrijk!

Reclame in Transport

Reclame op vrachtwagens en andere vervoersmiddelen is een van de beste manieren van adverteren. Een goed design vervult namelijk de rol van rijdend visitekaartje. Rextom ReclameTechniek heeft alles in huis om ook uw wagenpark duidelijk herkenbaar op weg te sturen. Wij hanteren daarbij een snelle montagetijd, zodat uw trucks niet lang stilstaan. Want, zonder transport staat alles stil.

Truckstyling Culemborg

Ook een vrachtwagen/oplegger voorzien van een sprekend ontwerp? Ons reclamebureau is gespecialiseerd in truckstyling en truckwrapping! Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.