VRACHTWAGEN RECLAME EVERS SPECIALS

Evers specials mochten wij blij maken met een gewrapte oplegger, in combinatie met de vrachtwagen van  Frans Kuiper Transport is het een prachtduo. En dit is er 1 van de 9! Reclame maken op opleggers en trailers is zeer effectief en gaat jaren lang mee. Reclame op vrachtwagens en andere vervoersmiddelen is een van de beste manieren van adverteren. Een goed design vervult namelijk de rol van rijdend visitekaartje. Rextom ReclameTechniek heeft alles in huis om ook uw wagenpark duidelijk herkenbaar op weg te sturen. Wij hanteren daarbij een snelle montagetijd, zodat uw trucks niet lang stilstaan. Want, zonder transport staat alles stil.

Heeft u ook meerdere trailers/opleggers dan is het interessant om te kijken naar meerdere tegelijk, dit scheelt namelijk behoorlijk op het totaal .

Vrachtwagen Reclame Nijmegen /  Geldermalsen

Ook een vrachtwagen/truck voorzien van een sprekend ontwerp? Ons reclamebureau is gespecialiseerd in truckstyling, truckwrapping en vrachtwagen bestickeren! Neem daarom contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.