Lichtreclame op 65m hoogte voor SBM Offshore

SBM Offshore is een Nederlandse onderneming die zich richt op de productie van installaties voor de productie en opslag van olie- en gasproducten. Een wereldwijd opererend bedrijf met een miljarden omzet.

Bij Rextom ReclameTechniek kregen wij de aanvraag voor het leveren en monteren van een lichtreclame op hun vestiging in Schiedam.
Omdat deze lichtreclame op grote hoogte gemonteerd moest worden, zitten daar “haken en ogen” aan. Na het opmaken van een HSSE en Job Safety Analysis zijn we opzoek gegaan naar partners die ons konden assisteren in de fabricage en montage van deze 18 meter lange lichtreclame. Wij vonden in een voor ons bekende partner MAMMOET de beste oplossing voor het hijswerk. Van Pommeren Las- en Montagebedrijf uit Veenendaal heeft een gedeelte van de bevestiging voor zijn rekening genomen.

Nadat het gehele project was voorbereid, hebben wij het in samenwerking met de Safety-afdeling van SBM Offshore de planning en werkwijze gerealiseerd, vergunningen aangevraagd en de datum gesteld van montage.

Eindelijk was het dan zover, de reclame kon worden aangebracht! Door de deskundige en uitvoerige voorbereiding hebben wij het geheel op één dag gemonteerd en prijkt er nu langs de A4 bij Schiedam een lichtreclame op 65 meter hoogte gemonteerd door Rextom ReclameTechniek.

O.a. hiermee heeft Rextom ReclameTechniek weer bewezen een betrouwbare en deskundige partij te zijn als het gaat om grote en moeilijke lichtreclame plaatsingen.

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.