Printerieur

Uw werkplek interieur opfrissen met een afbeelding of iets dat helemaal in uw huisstijl past? Daar kunnen wij bij helpen! Voor Vastgoed Zorgsector hebben wij verschillende werkzaamheden verzorgd, Zoals een strakke airtex behang, een full colour print en akoestische textielframes. Dit alles om het interieur van de werkplek te laten stralen. Printerieur, de naam zegt het al prints in uw interieur. Bestaande elementen in een nieuw jasje, met print.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en vervangen diverse werkzaamheden denk aan schilderwerk, stucwerk, schilderijen, accessoires. Een uniek interieur!

Airtex, oftewel full color geprint naadloos fotobehang tot een formaat van 45(b) x 5(h) meter. Printerieur maakt het mogelijk om uw ruimte letterlijk tot leven te laten komen.  Alles is mogelijk van hoge resolutie afbeeldingen via ons beschikbaar op bijvoorbeeld Shutterstock als ook een eigen design of idee.

Printerieur Utrecht

Wij kunnen u helpen om uw kantoor, winkel, woning etcetera volledig naar uw wens in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak om de mogelijkheden Printerieur (bij u op locatie) te bespreken!