Gevelreclame – Lichtreclame op 65m hoogte

SBM Offshore is een onderneming die zich richt op de productie van installaties voor olie- en gasproducten. Een wereldwijd opererend bedrijf met een miljarden omzet. Wij kregen de aanvraag voor het leveren en monteren van een lichtreclame op hun vestiging in Schiedam. Omdat deze gevelreclame op grote hoogte gemonteerd moest worden, zitten daar “haken en ogen” aan.

Partners en voorbereiding

Na het opmaken van een HSSE en Job Safety Analysis zijn we op zoek gegaan naar partners. Deze konden ons assisteren in de fabricage en montage van deze 18 meter lange lichtreclame. Wij vonden in een voor ons bekende partner MAMMOET de beste oplossing voor het hijswerk. Van Pommeren Las- en Montagebedrijf heeft een gedeelte van de bevestiging voor zijn rekening genomen. Nadat het gehele project was voorbereid, hebben wij het in samenwerking met de Safety-afdeling van SBM Offshore de planning en werkwijze gerealiseerd. Daar hoorde vergunningen aanvragen en een datum stellen bij.

Uitvoering

Eindelijk was het dan zover, de reclame kon worden aangebracht! Door de deskundige en uitvoerige voorbereiding hebben wij het geheel op één dag gemonteerd. Nu prijkt er langs de A4 bij Schiedam een lichtreclame op 65 meter hoogte. Hiermee bewijzen wij een betrouwbare partij te zijn als het gaat om grote en moeilijke lichtreclame plaatsingen.

Gevelreclame Amsterdam

Ook gevelreclame met een mooi lichtontwerp plaatsen? Neem dan contact met ons op!

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.