AIRTEX AERES VMBO EDE

Zo gaaf, die Airtex projecten, want in een snel tempo kan je de sfeer en het beeld 360 graden doen veranderen. Frisser, sprekender en helemaal van u. Bij het Aeres VMBO college te Ede mochten wij diverse lokalen voorzien van Airtex. Passend bij de diverse lokalen en met een prachtig totaalbeeld. In 2 dagen tijd hebben we hier ruim 130m2 weggeplakt.

Dit product maakt het mogelijk om een gladde ondergrond naar wens te beplakken, zodat uw ruimte letterlijk tot leven komt. Airtex fotobehang is een uitstekende vervanger van traditioneel behang en een moderne trend in wandbekleding. U kunt uw eigen foto afdrukken op Airtex, maar houdt er wel rekening mee dat deze foto van goede kwaliteit moet zijn. Er is ook een scala aan hoge resolutie afbeeldingen via ons beschikbaar op bijvoorbeeld Shutterstock.

Airtex Ede

Wij kunnen u helpen om uw sportschool, winkel, kantoor etcetera volledig naar uw wens in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak om de mogelijkheden van Airtex fotobehang (bij u op locatie) te bespreken!