foto behang airtex fotobehang achterveld afbeelding wandbekleding printen plakken reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Airtex Foto Behang

Weer een klant blij mogen maken met unieke wandbekleding! Wij plakten namelijk Airtex bij Bokkers Elektrotechniek, met jawel, een authentieke gloeilamp. Laat ze nou net specialist zijn in verlichting… Hoe toepasselijk?! Airtex, oftewel full color geprint naadloos fotobehang tot een formaat van 45(b) x 5(h) meter. Dit product maakt het mogelijk om een gladde ondergrond naar wens te beplakken, zodat uw ruimte letterlijk tot leven komt. Airtex Foto behang is een uitstekende vervanger van traditioneel behang en een moderne trend in wandbekleding. U kunt uw eigen foto afdrukken op Airtex, maar houdt er wel rekening mee dat deze foto van goede kwaliteit moet zijn. Er is ook een scala aan hoge resolutie afbeeldingen via ons beschikbaar op bijvoorbeeld Shutterstock.

Airtex Foto Behang Achterveld

Wij kunnen u helpen om uw winkel, kantoor enzovoort volledig naar uw wens in te richten. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak om de mogelijkheden van Airtex Fotobehang (bij u op locatie) te bespreken!