Merchandise

Passende kleding voor uw evenement, unieke relatiegeschenken of leuke giveaways? Van advies en design tot productie van merchandise bent u bij ons reclamebureau aan het juiste adres. Vaak krijgen (potentiële) klanten een eerste indruk van een bedrijf doormiddel van reclame. U heeft grote invloed op die indruk. Wij kunnen u goed begeleiden, want we hebben de kennis en een wereldwijd netwerk van producenten!

Eindeloze mogelijkheden

Dit doen we niet alleen met uitstekende service, maar ook snel. Pennen, schrijfblokken, flesjes, sleutelhangers en/of kleding… Het aanbod is gigantisch en de mogelijkheden eindeloos. Eenheid binnen een merk, de huisstijl en alle producten zorgen voor herkenbaarheid en vertrouwen vanuit de klanten/fans. Uw merk en huisstijl worden daarom als rode draad gebruikt bij het maken van originele merchandise.

Promotiemateriaal

Voor zowel artiesten als sportverenigingen is het verkopen van merchandise een belangrijke bron van inkomsten. Voor bedrijven daarentegen, is het weggeven van relatiegeschenken een manier om een band op te bouwen met de klant. Slim gebruik maken van promotiemateriaal zorgt voor een boost van de naamsbekendheid en geloofwaardigheid van uw merk. Daardoor kunt u uzelf beter onderscheiden van de concurrentie.

Merchandise laten maken

Promotiemiddelen zijn dus onlosmakelijk verbonden met uw imago en branding. Wilt u een persoonlijkere band aangaan met uw klanten en/of fans? Bel dan naar 085-0030242 en laat ons u helpen dit doel te bereiken.

merchandise promotie promotiemateriaal promotiemiddelen relatiegeschenken giveaways bedrijfskleding persoonlijk branding reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.