Inrichting

Beursstand aankleden? Kantoor of winkel inrichten? Daarvoor is ons reclamebureau meer dan geschikt! Wij zijn namelijk ervaren in het produceren en vernieuwen van zowel outdoor als instore signing. In een klein tijdbestek kunnen we een grote restyling doorvoeren. Ons deskundige montageteam komt ter plekke de beste oplossingen bedenken en uitvoeren. Ook kunnen we alle materialen / producties in eigen huis voorbereiden en fabriceren.

Oog voor detail

Met ons oog voor detail en gevoel voor inrichting kunnen wij u helpen iets moois te creëren. We zijn geen interieurontwerpers, maar onze grafische vormgevers hebben wel verstand van design. Zo kunnen we uw muren tot leven laten komen met op maat gemaakt Airtex fotobehang of sprekende reclameborden. Ook kunnen we een lichtontwerp maken met led-verlichting, banners ontwerpen, stickers in allerlei groottes produceren / plakken (bijvoorbeeld uw logo voor op de muur of de balie) en bewegwijzering toepassen.

Onderaannemer

We verzorgen dit soort werkzaamheden eveneens als onderaannemer voor interieurontwerp- en projectbureaus. Als ervaren reclamebureau kunnen we u op het gebied van (instore) inrichting uitstekend van dienst zijn. Een sterke boodschap over laten komen is onze expertise. We helpen u graag met mensen aantrekken tot uw stand, kantoor of winkel. Sterker nog, we gaan voor een ‘welkom thuis gevoel’. U bent ook van harte welkom bij ons!

Interieurontwerper inhuren

Bel naar 085 0030242 voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak, zodat we bij u op locatie kunnen kijken wat er mogelijk is.

standbouw instore inrichting bav beurs reclamebureau ede bunschoten spakenburg
© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.