Gevelreclame

Wanneer u trots bent op uw onderneming, wilt u dat deze makkelijk en snel gevonden wordt. Zowel on- als offline. Gevelreclame (met een goed lichtontwerp) is de perfecte oplossing voor het offline vindbaar maken van uw vestigingen. Ook biedt dit de mogelijkheid om de architectuur van uw pand te versterken of accentueren. Door uzelf kenbaar te maken, zullen passanten eerder klanten worden.

Lichtontwerp

Rextom ReclameTechniek is hét reclamebureau dat uw gevelreclame tot op de millimeter nauwkeurig ontwerpt en monteert. Wij bouwen uw reclame-uiting namelijk op maat en hebben veel ervaring hiermee. Bij lichtontwerp kunt u denken aan gevelreclame met ledverlichting of bijvoorbeeld reclame belicht via ingegraven grondspots. Op dit gebied adviseren we u graag over de beste mogelijkheden, want deze zijn er eindeloos.

Grote hoogtes

Daarnaast kunt u rekenen op een uitgebreid werkplan, een gedetailleerde taak/risico analyse en een eventueel hijsplan. We maken dit alles met expertise. Daardoor bent u 100% verzekerd van een succesvolle plaatsing. Of het nou gaat om een pand van 10 of 70 meter hoog. Laat ons uw gevelreclame realiseren, zodat deze doet waarvoor het geplaatst wordt: opvallen en aantrekken.

Ontwerpen en monteren

Bel naar 085-0030242 voor een vrijblijvend advies. We komen desgewenst ook graag bij u langs op locatie met een materiaal-inspiratieboek (freesletters / aluminium platen / neonreclame / doosletters / lichtbakken etcetera). U kunt tevens kiezen voor een building wrap of reclamebord/spandoek boven de deur.

gevelreclame led lichtontwerp reclame freesletters reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.