Wat we doen

Rextom ReclameTechniek biedt veel op het gebied van signing & reclame. Van grafische vormgeving, reclameproducties tot het beheer van uw huisstijl. Uw reclame is onze uitdaging. Daarbij zijn we in staat om verder te kijken dan de vraag en kijken we vooral naar het gewenste effect.

Onze werkwijze is altijd duidelijk, snel en vooral efficiënt en dat komt omdat we in staat zijn om alle werkzaamheden in eigen beheer op iedere locatie uit te voeren. Of het nu om een veel voorkomend project gaat of om speciale projecten met bijzondere constructies op maat.

Door de combinatie van creatievelingen en doorgewinterde technische vaklieden komen de meest zichtbare en treffende reclame oplossingen tot stand. Zij draaien hun hand er niet voor om uw reclame op 70 meter hoogte te monteren of een stand ergens in Europa op te bouwen.

In de jaren zijn wij uitgegroeid tot een gedegen en ervaren team en richten ons vooral op een totaalconcept in instore en outdoor signing. Onze speciale afdeling standbouw ontwerpt en bouwt uw stand geheel op maat. Met een aantal flexibele krachten de- en monteren wij uw stand op elke Expo in Europa.

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.