Carwrapping

Bent u de kleur van uw auto zat? Dan maken we er toch gewoon wat anders van?! Rextom ReclameTechniek is gespecialiseerd in carwrapping (en truckwrapping / buildingwrapping). Dit is een nieuwe trend waar steeds meer belangstelling voor komt. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kleurmetamorfose kan tevens vlot ongedaan worden gemaakt, waardoor uw auto weer in de oorspronkelijke staat onder de folie vandaan komt. Als nieuw!

Vernieuwing en bescherming

Wij gebruiken een hoogwaardige folie bij het carwrappen. Deze zal de auto niet alleen van een compleet nieuw uiterlijk voor zien, maar ook uw originele lak beschermen. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarnaast kunt u onder andere ook kiezen tussen een mat, satijn, diamant of hoogglans afwerking. Het spul is erg flexibel en daardoor eenvoudig aan te brengen.

Voordelen carwrappen

De voordelen zijn dus bescherming van de autolak, geen verkleuring van de autolak, makkelijk te verwijderen/vervangen, over het algemeen goedkoper dan spuiten, krasbestendiger dan autolak en ruime keuze in kleuren/effecten. Tot slot kunt u ook een enkel onderdeel wrappen of stickeren. Kortom: carwrapping is een slimme en voordelige keuze als uw auto toe is aan verandering.

Auto laten wrappen

Wij informeren u graag vrijblijvend over alle kleuren en afwerking mogelijkheden. Bel ons op 085 0030242 en we komen u met trots ons werk laten zien!

carwrapping auto laten wrappen bescherming lak nieuwe kleur voordelen reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.