Carwrapping Veenendaal

Carwrapping in Veenendaal is een van de specialisaties van Rextom ReclameTechniek. Ideaal als u uitgekeken bent op uw auto of simpelweg iets anders wilt met uw auto. Met carwrapping kunnen we een hele andere kleur maken van uw auto. Naast carwrapping zijn wij eveneens gespecialiseerd in truck wrapping en building wrapping.

Voordelen carwrapping Veenendaal

Als u kiest voor carwrapping in Veenendaal, profiteert u van verschillende voordelen.
Met carwrapping krijgt u een compleet nieuwe auto én wordt uw auto extra beschermd. We gebruiken hoogwaardige folie die de lak van uw auto beschermd tegen krassen en verkleuring. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren en ook de afwerking bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor een hoogglans, matte, satijnen of diamanten afwerking. De folie is eenvoudig aan te brengen door de hoge mate van flexibiliteit. Ook kunnen wij binnen een handomdraai uw auto weer in originele staat brengen door de folie vakkundig te verwijderen. Carwrapping is tot slot veel voordeliger dan het spuiten van uw auto. Bij carwrapping hoeft u niet de hele auto te wrappen; u kunt ook een gedeelte van uw auto wrappen.

Beletteren van uw auto

Naast het wrappen van uw auto, kunt u ook voor belettering rekenen op de specialisten van Rextom Reclametechniek. Belettering is de ideale vorm van reclame omdat u als u veel op de weg bent maximaal zichtbaar bent voor in verhouding geringe kosten. Heeft u een vrachtwagen, tractor, hijskraan of bus: ook die voertuigen kunnen wij beletteren. Beletteren in Ede kan bij ons gedaan worden of bij u op locatie. Wilt u uw bedrijfspand laten beletteren, dan staan wij ook graag voor u klaar.

Over Rextom

Bij Rextom werken zeer creatieve medewerkers. U kunt naast carwrapping en belettering ook bij ons terecht voor veel verschillende andere diensten. Als gespecialiseerd reclamebureau kunnen wij bij elke vorm van reclame helpen: van een nieuwe huisstijl tot en met het bouwen van uw stand voor een beurs. Van gevelreclame tot en met advies, design en productie van merchandise. Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en laat u inspireren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.