Building Wrapping

Bij auto’s is het al een bekend fenomeen: wrappen. Carwrapping / truckwrapping is het geheel voorzien van een stretchfolie, waardoor de machine een andere kleur en een ander aanzien krijgt. Een serieus alternatief voor schilderen, is het wrappen (inpakken) van gebouwen. Of delen daarvan. Building wrapping noemen we dit.

Merkbeleving creëren

Het is de perfecte oplossing om onfraaie architectuur en renovaties te verbergen. U kunt ook denken aan een grootschalige advertentie recht boven uw deur. De grootformaat-afdrukken worden gebruikt om een merkbeleving te creëren waarvan u nooit had durven dromen.

Geheel in stijl

Building wrapping doen we geheel in de kleuren van uw huisstijl, zodat uw vestiging helemaal uitademt waar u voor staat. De folie die daarvoor wordt gebruikt is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Ook aluminium raamwerk, deuren, deurposten, etc. kunnen snel en doeltreffend worden gewrapt.

Maak uzelf zichtbaar

Het is een effectieve manier om uw imago of reclameboodschap te verspreiden en uzelf goed zichtbaar te maken in de omgeving. Hieruit volgt namelijk directe communicatie met het publiek. Vindt u wrappen net een stapje te ver gaan? Overweeg dan gevelreclame of een reclamebord om goed zichtbaar te worden in uw omgeving. Vraag ons naar alle mogelijkheden en vergelijk de prijzen middels een vrijblijvende offerte.

Gebouw opknappen

Dus bent u benieuwd naar de talloze manieren om exterieurs vorm te geven? Bel naar 085-0030242!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.