Het bestickeren van uw vrachtwagen is een slimme keuze om uw bedrijf extra in de kijker te spelen. Rextom is uw specialist als het gaat om vrachtwagenreclame. Een vrachtwagen die wordt voorzien van een vrachtwagenreclame met een opvallend design die écht opvalt. Niet te missen dus als uw trucks de weg op gaan.

Mogelijkheden bestickeren vrachtwagen

Het bestickeren van uw vrachtwagen bij Rextom kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor belettering of voor truck wrapping. Er is voor beide manieren iets te zeggen.

  • Uw vrachtwagen beletteren: een vakkundige belettering van uw wagenpark is een slimme keuze om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van honderden potentiële klanten. Rijden uw vrachtwagens door heel Nederland of zelfs daarbuiten, dan is uw vrachtwagen bestickeren een zeer betaalbare manier om op te vallen.
  • Truckwrapping: met truckwrapping personaliseert u uw vrachtwagens. U heeft daarin veel mogelijkheden. U kunt een deel van uw truck wrappen of de hele vrachtwagen. Het grote voordeel van truckwrapping is dat u uw vrachtwagens snel en eenvoudig in de originele staat kunt terugbrengen. Ook het combineren met striping en spuitwerk is mogelijk. Bij wrapping gebruiken we een anti-steenslag folie op uw vrachtwagen. Deze folie beschermt de lak van uw vrachtwagens op schadegevoelige plekken.

Of u nu kiest voor truck wrapping of belettering van uw vrachtwagen, uw vrachtwagen bestickeren doet Rextom snel, efficiënt en vakkundig. Onze ervaren medewerkers zorgen voor vrachtwagenreclame met oog voor detail. We kunnen snel handelen omdat wij de productie in eigen beheer hebben. Laat ons uw wensen weten of informeer naar uw mogelijkheden.

Andere vormen van reclame

Naast bestickering van uw vrachtwagens kunt u bij Rextom voor nog veel meer vormen van reclame terecht. Naast reclame voor uw auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in gevelreclame, reclameborden, standbouw en het inrichten van uw kantoor of winkel. U kunt daarbij ook een beroep op ons doen als onderaannemer. Sectoren die vaak een beroep op onze diensten doen, zijn transport & logistiek, industrie, warehousing en utiliteit. Ook voor het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl kunt u rekenen op onze professionele grafische vormgevers. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij onze recente projecten en laat u inspireren.

Reclamebureau Truckstyling Truckwrapping Chio Chips Fullcolor Oplegger Printing Signing Ede Bunschoten-Spakenburg vrachtwagenreclame

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.