Uw bestelbus bestickeren is een slimme vorm van reclame. Bent u veel onderweg dan zijn er honderden potentiële klanten die kennis maken met uw bedrijf. Zelfs als u stilstaat of in de file belandt, dan alsnog brengt u uw bedrijf onder de aandacht. Naast uw bestelbus bestickeren kunt u ook voor het bestickeren van andere voertuigen in uw wagenpark terecht bij Rextom. Naast het bestickeren van uw bestelbus zijn wij gespecialiseerd in vrachtwagenreclame, de belettering van hijskranen, trucks en auto’s. Zelfs voor tractors of uw bedrijfspand draaien wij onze hand niet om!

Projecten bestelbus bestickeren

Er zijn diverse projecten die Rextom u kan laten zien als het erom gaat uw bestelbus te bestickeren. Wat te denken van het design en de belettering van de Volkswagen caddy van vakgarage Heije. Ook tof was het realiseren van een unieke carwrap voor deze bedrijfswagen. Dit mochten we doen voor de Verberk Group. Het voordeel van carwrapping is dat u de folie op termijn weer kunt verwijderen. Bovendien wordt de lak van uw bestelbus extra beschermd. Dat is ook weer mooi meegenomen voor de restwaarde van uw bestelbus. Benieuwd naar meer projecten of compleet andere projecten? Bekijk ons overzicht en laat u inspireren! Ook handig; u kunt onze projecten eenvoudig filteren op de vorm van reclame waar uw voorkeur naar uitgaat.

Onze diensten

Naast het bestickeren van uw bestelbus of carwrapping zijn er nog meer vormen van reclame waarvoor u Rextom kunt inschakelen voor onder andere uw wagenpark:

  • Vormgeving: voor zowel uw offline als online communicatiemiddelen kunt u een beroep doen op onze grafische vormgevers. Ook uw gehele huisstijl nemen wij graag voor onze rekening.
  • Rebranding: tijd om uw huidige huisstijl in een nieuw jasje te steken bijvoorbeeld door een overname of om uw verouderde design nieuw leven in te blazen? Kies voor rebranding van Rextom en kies voor een betere positionering in de markt zonder in te boeten op uw opgebouwde merkwaarde.
  • Vrachtwagenreclame: echt opvallen doet u met onze vrachtwagenreclame. Een vrachtwagen is immers al een opvallende verschijning en dus niet te missen als u kiest voor een goed design voor uw vrachtwagen.
  • Truck Wrapping: in het verlengde van vrachtwagenreclame is er truck wrapping. Net als het verschil tussen het bestickeren van uw bestelbus of carwrapping gelden dezelfde voordelen van wrapping voor truck wrapping. Voorbeelden zijn extra bescherming of uw vrachtwagen in originele staat terugbrengen zonder moeite of schade.

Reclame voor bedrijven

Naast voertuigen kunt u Rextom ook inschakelen voor reclame op bedrijfspanden en gevelreclame. Helemaal mooi en opvallend is het airtex fotobehang. Dit fotobehang is zowel geschikt voor onze zakelijke klanten als particulieren. De enige voorwaarde is wel dat u een beetje een grote wand moet hebben om dit fotobehang te realiseren.

Contact met Rextom

Heeft u interesse in het laten bestickeren van uw bestelwagen of een van de andere vormen van reclame, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen u hier graag bij. Ook voor uw complete winkel- of bedrijfsinrichting zijn wij uw aangewezen partner!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.