Door uw bedrijfswagen te bestickeren tovert u uw bedrijfswagen om in een rijdend visitekaartje. Handig als u veel op de weg bent om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. File of niet, met de belettering van Rextom bent u niet te missen!
Wij zorgen voor een snelle montagetijd zodat u niet te lang stil staat. Dit kunnen wij zelfs realiseren bij u op locatie.

Voordelen bedrijfswagen bestickeren

Uw bedrijfswagen laten bestickeren door Rextom is een slimme keuze. Niet alleen is uw bedrijfswagen in vakkundige handen, het is ook een voordelige vorm van reclame. Heeft u een groot wagenpark? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de bestickering van bedrijfswagens, ook kunt u bij ons terecht voor vrachtwagenreclame, carwrapping, gevelreclame en building wrapping.

Over Rextom

Van het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s zijn we uitgegroeid tot een allround reclamebureau. Het leukste vinden we het om een totaalconcept te bedenken. Naast het realiseren van reclame op wagens en bedrijven, kunt u ons ook inschakelen voor het bedenken van een nieuwe huisstijl, het opbouwen van een stand op een beurs of het inrichten van uw kantoor, winkel of wachtruimte.

Airtex fotobehang

Naast bedrijven staan wij ook geregeld klaar voor particulieren. Airtex fotobehang is een prachtig alternatief voor traditioneel behang. Het is full color geprint naadloos fotobehang waardoor een woon- of slaapkamer echt tot leven komt. Naast particulieren zorgt Airtex fotobehang ook voor extra sfeer in bedrijven en instellingen (denk aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, restaurants en hotels). Airtext fotobehang is ideaal als u een grote oppervlakte heeft om te vullen. Heeft u zelf geen goede foto of weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? U kunt het ontwerp ook aan ons uitbesteden.

Merchandise

Om het clubgevoel extra te promoten is merchandise een handig middel voor sportclubs en verenigingen om aan te bieden. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij leveren het: USB-sticks, mondkapjes, sleutelhangers, paraplu’s, pennen, mokken, glazen, kleding, enzovoorts.

Kortom, of het nu gaat om bestickering van uw bedrijfswagen, het laten plaatsen van airtex fotobehang of het realiseren van merchandise voor uw sportverening, neemt u contact op met Rextom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.