Auto beletteren Ede

Uw auto beletteren in Ede? Bij Rextom bent u verzekerd van vakkundige belettering van uw auto of bedrijfswagen(s). Ook voor het beletteren of bestickeren van uw vrachtwagen zijn wij de aangewezen partij. We staan garant voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en wagenpark. Maximale zichtbaarheid, minimale uitgaven, dat is wat autoreclame voor u kan betekenen. Met name als u veel onderweg bent. Ook als u stilstaat echter of in de file staat heeft u baat bij autoreclame. Mooi meegenomen dus!

Rextom & auto beletteren Ede

U kunt naast uw auto beletteren in Ede bij Rextom voor nog veel meer diensten rekenen op de vakkundigheid van Rextom. Een kleine illustratie:

  • Vormgeving: onze grafische vormgevers kunnen zowel online als offline communicatiemiddelen voor u vormgeven.
  • Branding en rebranding: laat ons ervoor zorgen dat uw bedrijf op de kaart wordt gezet. Of laat ons helpen bij het herpositioneren van uw bedrijf met een nieuwe naam of nieuwe huisstijl.
  • Carwrapping: met hoogwaardige folie toveren we de kleur van uw huidige auto om in de kleur van uw keuze. U bepaalt zelf de afwerking: mat, satijn, diamant of hoogglans afwerking. Carwrapping heeft veel voordelen. Laat u informeren door Rextom. Ook truck en building wrapping is bij Rextom een mogelijkheid.
  • Gevelreclame: Bij Rextom bent u verzekerd van gevelreclame die met oog voor detail is ontworpen en gemonteerd.
  • Reclameborden: hoewel u online mogelijk heel veel nieuwe klanten aanboort, is traditionele media niet te onderschatten. Kies voor reclameborden van de hoogste kwaliteit. Rextom gaat graag aan de slag met het ontwerp, de productie en de plaatsing van uw reclamebord(en).
  • Standbouw: heeft u binnenkort een beurs op de agenda staan, dan kan Rextom helpen met het realiseren van een unieke stand. Wij gebruiken hiervoor een modulair systeem (ook wel bekend als bouwdoossysteem), waardoor u direct de aandacht trekt met uw stand.
  • Airtex fotobehang: airtex is sensationeel! Het is full color geprint naadloos fotobehang en kan geplaatst worden op een muur van 45 meter breed en 5 meter lang. Airtex fotobehang is zowel thuis als op kantoor te gebruiken.
  • Inrichting: inrichting in de breedste zin van het woord kunt u met een gerust hart aan Rextom overlaten. Het maakt niet uit of het gaat om uw kantoor, winkel of wachtruimte. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om inrichting, zowel binnen als buiten en komen met creatieve oplossingen op locatie.
  • Merchandise: van relatiegeschenken tot passende kleding: Rextom regelt het graag voor u. Van advies, ontwerp tot en met productie.

Contact met Rextom

Wilt u meer weten over autobelettering of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.