Airtex

Full color geprint naadloos fotobehang tot een formaat van 45(b) x 5(h) meter, oftewel Airtex. Dit product maakt het mogelijk om een gladde ondergrond naar wens te beplakken zodat uw ruimte gaat leven. Toepassingen met Airtex kunnen snel en vakkundig door onze montageploeg bij u gemonteerd worden.

Airtex is speciaal bedoeld om binnen te gebruiken, maar is ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants, hotels en winkels. Doordat het materiaal krasvast is, brandvertragend werkt en het eenvoudig schoongemaakt kan worden, kan het heel goed in zakelijke ruimtes geplakt worden. En voor de afbeelding is er een scala aan hoge resolutie afbeeldingen beschikbaar op bijvoorbeeld Shutterstock.

Als je voor Airtex kiest ontvang je een behang in één stuk. We kunnen fotobehang eigenlijk bijna altijd tot elke grootte in één stuk voor je printen. Dit materiaal is daarom zeer geschikt om behangen in grotere afmeting te maken. Heb je zelf een foto die je graag op Airtex wil laten drukken? Ook dat kan natuurlijk bij ons. Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk onze andere specialismen >

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.