Airtex Fotobehang

Airtex, oftewel full color geprint naadloos fotobehang tot een formaat van 45(b) x 5(h) meter. Dit product maakt het mogelijk om een gladde ondergrond naar wens te beplakken, zodat uw ruimte letterlijk tot leven komt. Airtex Fotobehang is een uitstekende vervanger van traditioneel behang en een moderne trend in wandbekleding.

Particuliere en zakelijke ruimtes

Airtex Fotobehang is uitermate geschikt voor thuisgebruik, maar ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants, hotels en winkels. Het materiaal kreukt en scheurt niet, werkt brandvertragend en wordt eenvoudig schoongemaakt. Vlekken zijn simpelweg met een sopje te verwijderen. Dat maakt het zo geschikt voor de inrichting van allerlei soorten ruimtes, zowel particuliere als zakelijke.

Uw favoriete foto’s

U kunt uw eigen foto afdrukken op Airtex, maar houdt er wel rekening mee dat deze foto van goede kwaliteit moet zijn. Er is ook een scala aan hoge resolutie afbeeldingen via ons beschikbaar op bijvoorbeeld Shutterstock. Wij kunnen deze levensgroot voor u afdrukken en daarna uw wand ermee beplakken. Onze montageploeg doet dat snel en vakkundig.

Wandbekleding in grote afmetingen

Wanneer u kiest voor Airtex, ontvangt u het in bijna alle gevallen in één stuk. We kunnen Airtex Fotobehang namelijk bijna altijd tot elke grootte in één stuk voor u printen. Het materiaal is daarom zeer geschikt om behangen in grote afmetingen te maken. Wilt u een muur sieren met Airtex Fotobehang? Laat ons uw wandbekleding ontwerpen, leveren en monteren!

Airtex bestellen en laten monteren

Bel ons op 085 0030242 voor meer informatie of maak gelijk een afspraak om de mogelijkheden van Airtex Fotobehang (bij u op locatie) te bespreken!

airtex fotobehang foto groot afdrukken foto's wandbekleding wanddecoratie bestellen monteren plakken reclame reclamebureau ede bunschoten spakenburg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

© Copyright - Rextom ReclameTechniek B.V.