Ontwerp Rextom reclametechniek

Rextom reclametechniek

Advies & Ontwerp

Bij Rextom ReclameTechniek bieden we een totaalpakket. U werkt met 1 partij. We werken op hoge snelheid omdat alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder hetzelfde dak. Van de vormgeving tot de productie tot de eventuele montage. Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze projecten Offerte aanvragen
×
Vormgeving advies en ontwerp

Ontwerpen op maat

Vormgeving

Bij Rextom ReclameTechniek zijn we goed in vormgeving. Om uw boodschap over te brengen of uw naamsbekendheid te vergroten maken we reclame-uitingen op maat. We helpen met creatieve oplossingen om informatie te versimpelen. Zo trekt u uw doelgroep makkelijker aan.

Offerte aanvragen

Herkenbaar opvallend

Afgestemd op uw huisstijl

Herkenbaar en opvallend

Onze grafische vormgevers weten als geen ander hoe belangrijk design is. We vertalen uw wensen zo goed mogelijk naar unieke en creatieve reclame-uitingen. Volledig afgestemd op uw huisstijl. Denk aan bedrijfsauto’s, exterieurs, werkkleding en reclameborden. Daarmee communiceert u een consequente en opvallende boodschap.

Vraag offerte aan

Gespecialiseerde ontwerpers

Eindeloos veel mogelijkheden

Gespecialiseerde ontwerpers

Ons team van gespecialiseerde ontwerpers staat voor u klaar om een ontwerp te maken dat aansluit bij uw eisen. Van carwraps en reclameborden tot autobelettering. Maar ook voor reclame aan zowel de binnen- als buitenzijde van uw bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook productie en montage nemen we uit handen, alles onder 1 dak. Zo houden we de lijnen kort en realiseren we reclame-uitingen die aan uw wensen voldoen.

Neem contact op

Project gevelreclame

Ons werk

Onze projecten

Bij Rextom werken we met een ambitieus team van ontwerpers, programmeurs en signmakers. Met jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot allround reclamebureau. Van buildingwrapping tot gevelreclame. Niets is ons te gek. Bekijk hier ons portfolio en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk onze projecten

Over Rextom

Rextom ReclameTechniek

Antoinette profiel

Allround Reclamebureau

Totaaloplossingen

Rextom ReclameTechniek is ooit begonnen vanuit een passie voor het ontwerpen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Ons bloed gaat hier nog steeds sneller van stromen. Net zoals het werken aan totaalconcepten. Onze passie is om de merkbeleving en uitstraling van uw bedrijf te verbeteren.

Neem contact op

Fijne samenwerkingen

NEP Logo
logo villatent
SBM Offshore logo
Remia logo
weblogo nedcargo
logo-gwoon
GO-tan logo
Logo Chio

Neem contact op

Wij denken graag met u mee over uw reclame vraagstukken. Heb je een vraag over Rextom of over onze werkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
085 – 00 30 242.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rextom Reclametechniek

085 00 302 42
info@rextom.nl

Ons adres
Bonnetstraat 27
6718 XN Ede
Routebeschrijving

KvK 67730531

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube