Reclameborden

 Leg uw wensenpakket maar op het bordje van Rextom Reclametechniek en het wordt perfect afgewikkeld, inclusief bestek en optimale zorg.

 Van geringe afmetingen [bewegwijzeringsbordjes] tot reclameborden met maximale

attentiewaarde door de onbeperkte omvang, Rextom Reclametechniek deinst niet terug voor reclameborden van ongekende afmetingen.
Inclusief deskundige montage op gevels, daken of terreinen. Ook over het meest geschikte materiaal voor reclameborden kan er een deskundig advies worden verkregen, want Rextom Reclametechniek neemt die zorg geheel uit handen. Legt u uw wensen, eisen en benodigdheden maar op ons bordje!

De afmetingen voor reclameborden kennen vrijwel geen beperking. Een mega-bord bij de ingang van uw bedrijfsterrein of groot gemonteerd op de gevel, is al op grote afstand te zien. Uiteraard kunnen de reclameborden worden verlicht door spots in de grond, vanaf de dakrand, etc.
Talloze toepassingen: gedecoupeerd, gefreesd, gevels,  projectbouw, etc. Met als uitstekend alternatief het plaatsen van reclamezuilen, die direct of indirect verlicht dan wel onverlicht kunnen worden geleverd.

Het bord ‘eenrichtingsverkeer’ wijst duidelijk naar Rextom Reclametechniek, dus maak hier contact via uw toetsenbord.