Rextom Reclametechniek

14
nov 2016
Rextom
Gepost door In: , 0 Reacties

2016 mocht Rextom Reclametechniek van start met de rebranding van DutchView Infostrada, onderdeel van het wereldwijde netwerk van NEP Group Inc. (NEP), heet sinds 1 januari 2016 NEP. De nieuwe bedrijfsnaam vertegenwoordigt alle internationale expertise, activiteiten en resources van zowel de DutchView Infostrada bedrijven als haar Amerikaanse moedermaatschappij.

De Amerikaanse NEP Group INC. is wereldmarktleider op het gebied van facilitaire en technische dienstverlening in de televisie- en de live evenementenindustrie met een sterke focus op remote-productie, studioproductie, host broadcasting, postproductie en video display. Het hoofdkantoor van NEP is gevestigd in Pittsburgh (VS) en heeft diverse kantoren in Europa, Dubai en Australi. Eind augustus 2015 nam NEP al Consolidated Media Industries (CMI) over, waarvan DutchView en Infostrada onderdeel uitmaakten. Dit voegde een breed scala aan workflow- en broadcast IT-oplossingen toe aan het portfolio van NEP. De naamsverandering leidt voor DutchView Infostrada tot een wereldwijd sterkere positie en bedrijfsbreed tot een heldere, eenduidige positionering.

Vanwege de nieuwe internationale marktpositionering, worden de NEP-activiteiten bovendien in drie business units opgesplitst: Broadcast Services, Creative Technology en Live Events. Deze strategie moet er onder meer voor zorgen dat (potentile) opdrachtgevers binnen de verschillende internationale markten nog beter kunnen worden bediend.

Het hele wagenpark, interne bewegwijzering en studio’s zijn in enkele weken door Rextom ontdaan van elke DutchView uiting naar NEP.

Reageren is niet meer mogelijk.

Transportbedrijf GL de Haan

Aanbrengen van belettering op zeilen door middel v

Vacature Planner/Werkvoorbereider (fulltime)

Vacature Als Planner/Werkvoorbereider werk je in n

Airtex Airtex fotobehang

Airtex fotobehang, Full color geprint naadloos fot

GL de Haan transport / Belettering DAF XF

Delen?

GINAF RALLY POWER HAALT EINDSTREEP IN DE DAKAR!

Van harte gefeliciteerd Ginaf Rally Power! Delen?

Vacature Planner/Werkvoorbereider (fulltime)

Vacature Als Planner/Werkvoorbereider werk je in n

Airtex Airtex fotobehang

Airtex fotobehang, Full color geprint naadloos fot

Prettige feestdagen en tot in 2018

In 2018 pakken wij uit! Al maanden kijken wij erna

Exclusieve carwrapping

Exclusieve carwrapping, Met het juiste design en d

Vacature Ervaren Reclame Vormgever

Functieomschrijving Ben jij een creatieve, inspire

Contact

    • 085 0030242
    • www.rextom.nl
    • Bonnetstraat 27
      6718 XN Ede | Holland