Lichtbakken

Geen ‘gebakken licht’, maar een gedegen uitvoering van uw opdracht door Rextom Reclametechniek: uw lichtbaken bij orders van lichtbakken.

 Licht in de duisternis. Dat is het credo van Rextom Reclametechniek als het om welke vorm van lichtreclame gaat. Doosletters, maar ook lichtbakken voor gevels en alle andere toepassingen voor gebruik binnen of buiten. Mooi alternatief voor lichtbakken is natuurlijk het gebruiken van doosletters met LED-verlichting. Ook is het mogelijk om reclameborden of gevelletters en freesletters vanaf de grond of dakgoot met spots te verlichten. Laat Rextom Reclametechniek over uw wensen en situatie een passend ontwerp maken en zeker te weten dat u daarover razend enthousiast zult zijn!

 

Simpel en doeltreffend, dat zijn de lichtbakken – in vele formaten beschikbaar – die op wand, muur en gevel kunnen worden bevestigd. Met lichtgevoelige sensor of met tijdschakelaar, zodat u er zeker van kunt zijn dat de lichtbak brandt op de tijden dat u dit wilt. Bij wijziging van naam en/of logo, hoeft uitsluitend de voorplaat te worden vervangen. Veelgebruikt als bewegwijzeringssysteem [zoals bij overheid, op Schiphol, etc.]. Rextom Reclametechniek kan u daar alles over vertellen en een offerte maken.

 

                                                                                                            Zoek niet verder, maar zoek contact met Rextom Reclametechniek.