Gevelstickers

Gevelreclame kan op vele manieren worden uitgevoerd. Met doosletters of lichtbakken, maar een goed alternatief zijn gevelstickers. Natuurlijk weer- en windbestendig en eventueel verlicht door LED lampen of LED spots. Rextom Reclametechniek maakt van elke gevel een ‘visitekaartje’ !

Gevels zijn geweldige plekken om te gebruiken voor communicatie. Doosletters, gevelletters, LED-lichtbakken, LED-lichtlijnen en noemt u maar op. Uw logo of een [tijdelijke] boodschap die u wilt overbrengen, kan extra worden ondersteund door gebruik te maken van uw gevel[s]. Dit kan natuurlijk ook met reclameborden of met spandoeken in frame. En voor gevels met een redelijk glad oppervlak, kan er tevens gekozen worden voor gevelstickers.

De perfecte en goedkope oplossing om – ook tijdelijke – boodschappen duidelijk te communiceren. Outdoor kwaliteit, dus bestendig tegen weersinvloeden. Alle vormen, formaten en kleuren mogelijk. Snelle montage op muren, ramen en talloze andere oppervlakken.  Uitermate geschikt voor vlakke ondergronden met contour gesneden vinyl voor binnen en buiten. Rextom Reclametechniek wijst u de weg.

Uw gevel in de spotlights? Neem contact op met Rextom Reclametechniek.