Freesletters

Gevelreclame:

Mooi gefreesd en perfect gemonteerd. Rextom Reclametechniek is in de productie en montage van freesletters, doosletters en LED reclame gespecialiseerd.

 

Logo’s, losse letters of – tijdelijke – [verkoop]kreten? Rextom Reclametechniek kent geen (hoogte)vrees om wat u ook wilt communiceren op grote hoogte te bevestigen. Goed en gegarandeerd, want Rextom is in het bezit van alle veiligheidscertificaten en het – op welke hoogte dan ook – monteren en bevestigen van gevelreclame, lichtreclame, LED lichtbakken en spandoeken.

Of het nu gaat om reclameborden, freesletters [boxletters] of lichtlijnen, maakt niet uit: Rextom Reclametechniek ontzorgt u en regelt dat tot in de perfectie. Dat regelen betekend dan ook echt regelen dus van vormgeving, berekeningen, vergunningen, TRA en Job Safety Analyses tot en met de montage is geheel voor u geregeld.

Het gebruik van freesletters of doosletters op gevels is populair. Uitstekend betaalbaar en de zekerheid dat uw logo en huisstijl helemaal intact blijven wanneer u kiest voor deze mooie techniek als gevelreclame, bij standbouw en als bewegwijzering.

Degelijk en duurzaam, een prima keuze en een uitstekend alternatief [met LED grondspots] voor doosletters [zie lichtreclame]. Freesletters zijn in elke gewenste kleur te spuiten, de materialen kunnen geleverd worden in kunststof, dibond, kunststof acrylaat, tempex, aluminium, etc.

De montage wordt uitgevoerd met afstandhouders of direct tegen de gevel, die het bijzondere effect van freesletters of doosletters nog eens versterken.

Wij mochten voor de groten der groten al verschillende projecten verzorgen, neem SBM Offshore en GUSTO MSC of MAMMOET en United.

Vaststaand feit voor ’losse’ freesletters: Rextom Reclametechniek ‘is the best!’ Klik voor alle informatie nu op contact.