Standbouw

Het gaat om uw stand op beurzen en tentoonstellingen. En niet om de stands van alle andere beursdeelnemers. U wilt opvallen in de massa en niet ‘weggedrukt’ worden door uw buurman. Rextom Reclametechniek weet uit ervaring hoe dat moet worden gepresenteerd en kan worden gegarandeerd. 

Beurzen en tentoonstellingen, wie kent ze niet? Maar dan weet u ook hoe moeilijk het is om mensen naar uw stand te krijgen in plaats van dat ze naar ‘de buurman’ gaan. Om een opvallende positie te verkrijgen in de standhallen, wordt er indien gewenst gebruik gemaakt van speciale effecten met LED-verlichting of LED-lijnen. Want als stand deelnemer wil je nu eenmaal duidelijk worden gezien en…bezocht!

Rextom Reclametechniek brengt een enorme internationale expertise en ervaring in bij het bouwen en inrichten van stands. Zowel vaste [formule]stands alsook het eenmalig op- en afbouwen van stands in binnen- en buitenland. Rextom Reclametechniek neemt u alle zorg uit handen en vervaardigt desgewenst in 3-D het ontwerp, regelt de montage en demontage en de complete handling tot en met de eventuele opslag van de stand onderdelen. Zet uw routesysteem maar slim in de stand richting Rextom Reclametechniek, als het om perfecte standbouw gaat.

 

Kies voor Rextom Reclametechniek en niet voor een stand-in. Neem contact op als u kiest voor professioneel, betrokken en betrouwbaar.